Vi starter fast kor med Gospel Explosion i Oslo!

Endelig kan vi fortelle nyheten om at vi starter gospelkor med øvelser annenhver mandag i Oslo, med dirigent Leif Ingvald Skaug!

Det vil være mulig å melde seg på et halvår av gangen, men vi håper at flest mulig vil bli med fast i det som vi liker å kalle Norges heftigste koreventyr.

For å få dette til har vi fått til et fantastisk samarbeid med Grefsen kirke, slik at alt vi gjør av øvelser og konserter vil være basert der :)

Vi kommer til å starte hver øvelse med enkel kveldsmat kl. 1930, og deretter ha øvelse fra kl. 2000-2200

Og koret er åpent for ALLE som liker å synge fra 18 år og oppover. Ingen sangprøver, men i løpet av hvert år vil alle få en minisangtime med dirigenten for å kartlegge stemmen, og gi noen tips til individuell utvikling, noe som de aller fleste setter stor pris på!

Alle som er med kommer til å få tilgang på en øvingsapp som gjør at det blir lett å øve på sangene mellom hver øvelse. Vi forventer at man kan sin stemme før man kommer på øvelsene slik at øvelsene kan bli brukt til dynamikk, formidling og korklang. Da blir det garantert mye morsommere for alle å være med :)

Antall sangoppdrag blir i starten 1 søndag i halvåret hvor vi synger på en gudstjeneste i Grefsen kirke på formiddagen, øver og spiser sammen, og blir med på en gudstjeneste eller konsert på kvelden.

Hvert halvår avsluttes med en stor konsert. Til jul og sommer.

I 2022 blir det julekonsert sammen med artistene Lewi Bergrud og Maria Solheim, og vi klinker til med dobbelkonsert søndag 27. november i Grefsen kirke :)

Oppstarten i år vil bli "Sing Anywhere"-festivalen i 28. august, så setter vi igang med våre ordinære øvelser rett i etterkant av dette!

Følgende datoer er det øvelser med koret på Grefsen:

Mandag 5. september

Mandag 19. september

Mandag 10. oktober 

Søndag 23. oktober - sang på gudstjeneste kl. 11 i Grefsen kirke

Mandag 24. oktober

Mandag 7. november 

Mandag 14. november

Lørdag 26. november (10-17)

Søndag 27. november - 2 julekonserter samt generalprøve

Du kan melde deg på allerede nå, og vi håper mange vil benytte seg av dette tilbudet.

 

Powered by Cornerstone