VIL DU VÆRE MED OG BIDRA?

Om du vil være med å bidra til at Gospel Explosion når enda flere, og kan bidra enda mer til sangglede rundt i Norge, tar vi imot alle gaver med stor takknemlighet!

Vi har også mennesker som gjerne vil være med, men som ikke har råd til å betale kontingenten. Det hadde vært fantastisk å kunne bygge opp en støtteordning for slikt.

Derfor gir vi muligheten til å bli med som fast støttespiller til GE-familien per måned. Det gjør at vi kan tenke mer langsiktig når vi vet at det kommer inn faste summer i måneden.

Som takk for hjelpen ønsker vi å gi noe tilbake til de som er med og støtter med fast beløp:

1. De som kan og vil bli med å støtte 300kr i måneden får 20% rabatt på alle våre prosjekter (bortsett fra utenlandsturene)

2. Om det er noen som vil være med å støtte 500kr eller mer i måneden, får man 50% rabatt på våre prosjekter (bortsett fra utenlandsturer).

Vi tror at Gospel Explosion kan gi ny giv og glede til mange flere enn vi gjør i dag, samtidig som vi ønsker å ha med flere som deg på laget og informere og inspirere året rundt når vi ikke er tilstede i ditt nærområde med et av våre prosjekter!

Powered by Cornerstone