VIL DU VÆRE MED OG BIDRA?

Vi er takknemlige for alle bidrag nå midt i koronautfordringene. Vi håper og ber om at ting skal normalisere seg utover høsten, men vi er redd for at det kommer til å ta mye lengre tid enn som så å komme i balanse igjen og inn i "hverdagslige rytmer".

 

Vi har nå fått på plass muligheten for alle å kunne være med og bidra på fast basis og/eller med engangsgaver i Gospel Explosion-familien.

I tillegg til koronautfordringene mister vi fra 2020 også kortkurs-støtten og vi må finansiere alt selv i Gospel Explosion.

Med minst 70 sangere og 400 betalende i publikum på "Experience"-rundene går vi akkurat rundt økonomisk, men vet at noen ganger blir vi kanskje 60 sangere og 300 i salen, og skulle hatt litt buffer. I tillegg går vi og drømmer om å utvikle flere konsepter som får med enda flere i gospelkor rundt omkring. 

Vi har også mennesker som gjerne vil være med, men som ikke har råd til å betale kontingenten. Det hadde vært fantastisk å kunne bygge opp en støtteordning for slikt.

Derfor gir vi muligheten til å bli med som fast støttespiller til GE-familien per måned. Det gjør at vi kan tenke mer langsiktig når vi vet at det kommer inn faste summer i måneden.

Som takk for hjelpen ønsker vi å gi noe tilbake til de som er med og støtter med fast beløp:

1. De som kan og vil bli med å støtte 300kr i måneden får 20% rabatt på alle våre prosjekter (bortsett fra utenlandsturene)

2. Om det er noen som vil være med å støtte 500kr eller mer i måneden, får man 50% rabatt på våre prosjekter (bortsett fra utenlandsturer).

Vi tror at Gospel Explosion kan gi ny giv og glede til mange flere enn vi gjør i dag, samtidig som vi ønsker å ha med flere som deg på laget og informere og inspirere året rundt når vi ikke er tilstede i ditt nærområde med et av våre prosjekter!

Powered by Cornerstone