Vi starter fast kor med Gospel Explosion i Trondheim!

Endelig kan vi fortelle nyheten om at vi starter gospelkor med øvelser annenhver torsdag i Trondheim, med dirigent Leif Ingvald Skaug!

Det vil være mulig å melde seg på et halvår av gangen, men vi håper at flest mulig vil bli med fast i det som vi liker å kalle Norges heftigste koreventyr.

For å få dette til har vi fått til et fantastisk samarbeid med Byåsen kirke, slik at alt vi gjør av øvelser og konserter vil være basert der :)

Vi kommer til å starte hver øvelse med enkel kveldsmat kl. 1830, og deretter ha øvelse fra kl. 1900-2100

Og koret er åpent for ALLE som liker å synge fra 18 år og oppover. Ingen sangprøver, men i løpet av hvert år vil alle få en minisangtime med dirigenten for å kartlegge stemmen, og gi noen tips til individuell utvikling, noe som de aller fleste setter stor pris på!

Alle som er med kommer til å få tilgang på en øvingsapp som gjør at det blir lett å øve på sangene mellom hver øvelse. Vi forventer at man kan sin stemme før man kommer på øvelsene slik at øvelsene kan bli brukt til dynamikk, formidling og korklang. Da blir det garantert mye morsommere for alle å være med :)

Antall sangoppdrag blir i starten 1 søndag i halvåret hvor vi synger på en gudstjeneste i Byåsen kirke på formiddagen, øver og spiser sammen, og blir med på en gudstjeneste eller konsert på kvelden.

Hvert halvår avsluttes med en stor konsert. Til jul og sommer.

I 2022 blir det julekonsert sammen med artistene Lewi Bergrud og Maria Solheim søndag 11. desember.

Oppstarten i år vil bli "Sing Anywhere"-festivalen i slutten av august, så setter vi igang med våre ordinære øvelser rett i etterkant av dette!

Her er alle datoene for høsten:

Torsdag 22. september (Oppstartsøvelsen)

Søndag 2. oktober - vi synger på gudstjeneste og øver på dagen og synger også på kvelden

Torsdag 06. oktober

Torsdag 20. oktober

Torsdag 3. november 

Onsdag 16. november (OBS merk dato)

Torsdag 1. desember

Lørdag 10. desember (10-17)

Søndag 11. desember julekonsertdag. Øvelse på dagen, konsert på kvelden

Du kan melde deg på allerede nå, og vi håper mange vil benytte seg av dette tilbudet.

 

Powered by Cornerstone